۱۴۰۱ شهریور ۲۰, یکشنبه

طرز تهیه ترشی مخلوط قرمز خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه ترشی مخلوط قرمز خوشمزه و خانگی خوشرنگ ، دستور تهیه ترشی مخلوط قرمز با سرکه قرمز و لبه و کلم بزرگ در خانه و منزل مرحله به مرحله

طرز تهیه ترشی مخلوط قرمز خوشمزه و مجلسی

ترشی مخلوط قرمز تا حالا خورده اید؟ آیا می دانید این ترشی چقدر خوشمزه است؟ ترشی مخلوط قرمز رنگ بسیار زیبایی دارد و تفاوت آن با رشی های دیگه بخاطر داشتن کلم قرمز و لبو می باشد. البته اگه لبو را دوست نداشتید می توانید آن را حذف کنید. در ادامه با طرز تهیه ترشی مخلوط قرمز خوشمزه و مجلسی با مجله آشپزی الناز کرمی همراه باشید.

 
مواد لازم ترشی مخلوط قرمز
گل کلم 1 عدد
کلم قرمز 1 عدد
هویج 1 کیلو
خیار نیم کیلو
کرفس 3 شاخه
لبو نیم کیلو
سیر 2 بوته
فلفل سبز تند 5 عدد
سبزی معطر 1 پیمانه
نمک به مقدار لازم
گلپر ساییده شده 1 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز و سیاه دانه به مقدار دلخواه

مراحل دستور تهیه ترشی مخلوط قرمز

مرحله اول

برای شروع کار، ابتدا همه مواد ترشی را از بیرون تهیه می کنیم و با آب سرد می شوییم. صبر می کنیم تا آب سبزیجات کامل خشک شود. سپس همه سبزیجات را پوست گرفته و هر یک از آنها را جداگانه خرد می کنیم. سعی کنید برای درست کردن این ترشی مواد را زیاد بزرگ نکنید. اگر کمی ریز باشد، هم زیباتر دیده می شود و هم باب دندان همه سنین است.

مرحله دوم

بعد از اینکه خرد کردن مواد تمام شد، آنها را کنار می گذاریم. سپس در یک قابلمه مقدار کمی آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید. بعد از جوشیدن آب، هویج و لبوی خرد شده را در آب جوش می ریزیم و صبر می کنیم یکی دو دقیقه بجوشد.

مرحله سوم

هویج و لبو که کمی نرم شد و از حالت سفتی درآمد، حرارت را خاموش می کنیم. اگر دوست ندارید هویج و لبو نرم شود، می توانید این کار را انجام ندهید و همانطور خرد شده داخل ترشی بریزید.

مرحله چهارم

در ادامه در یک ظرف بزرگ همه مواد خرد شده را با هم مخلوط می کنیم و مقداری هم گلپر، تخم گشنیز و سیاه دانه به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترشی کامل یک دست شود.

مرحله پنجم

در یک ظرف دیگر، سرکه و نمک را هم با هم ترکیب کرده و مقدار نمک را با کمی چشیدن تست می کنیم که زیاد شور یا بی نمک نباشد. اگر می خواهید طعم ترشی شما زیاد تیز نباشد، می توانید به نسبت مساوی آب جوش به سرکه اضافه کنید.

مرحله ششم

در انتها مواد ترشی را داخل دبه یا ظرف شیشه ای می ریزیم تا ظرف کامل پر شود. بعد هم مخلوط سرکه و آب جوش را روی آن می ریزیم و ظرف را تا سر آن پر می کنیم. درب ظرف را محکم می بندیم و آن را در محیط خنک قرار می دهیم تا چند روزی بماند و برسد. همچنین ببینید :  طرز تهیه رشته پلو - سوپ لوبیا سفید مطالب مشابه : طرز تهیه کلوچه کنجدی و طرز تهیه دسر زبرا

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

پیشنهاد سردبیر