۱۴۰۱ شهریور ۱۷, پنجشنبه

طرز تهیه کلوچه کنجدی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه کلوچه کنجدی

طرز تهیه کلوچه کنجدی خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

کلوچه کنجدی از خوشمزه ترین و معروف کلوچه های بازاری می باشد و من امروز تصمیم گرفتم طرز تهیه آن را در سایت آشپزی الناز کرمی با شما به اشتراک بگذاریم. لطفا نظرات خود را در مورد این دستور تهیه برایم بفرستید. در ادامه با طرز تهیه کلوچه کنجدی با سایت اینترنتی الناز کرمی همراه باشید.


مواد لازم کلوچه کنجدی

  1. آرد سفید قنادی ۲۵۰ گرم
  2. تخم مرغ یک عدد درشت
  3. روغن مایع ۱۰۰ گرم
  4. شکر دانه ریز ۱۱۰ گرم
  5. ماست سفت شیرین ۵۰ گرم
  6. بکینگ پودر ۸ گرم
  7. نمک یک چهارم ق چ
  8. کنجد : به میزان دلخواه
  9. وانیل : به مقدار خیلی کم
  10. پودر هل یک ق چ به دلخواه

دستور تهیه کلوچه کنجدی در خانه

در ابتدا آرد و نمک و پود هل را ۳ بار الک کرده و کنار میگذاریم.

تخم مرغ و شکر ووانیل را ۵ دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا کرم رنگ و حجیم شود.

روغن مایع را اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.

بکینگ پودر را به ماست اضافه میکنیم و وقتی حالت پف کرده و اسفنجی شد به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم.

در نهایت آرد را در دو مرحله اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن با دور کند همزن میزنیم.

خمیر سفت و چسبنده هست آن را یک ساعت در فریزر استراحت میدهیم.

داخل قالب فر کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب میکنیم.

از خمیر به اندازه یک گردو با قاشق جدا میکنیم با دست حالت میدهیم و دو طرف آن را در کنجد آغشته میکنیم و در سینی فر قرار میدهیم.

و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ قرار می دهیم. برای عصرونه فوق العادست که در کنار عزیزانتون با چای میل شود.

مطالب قبلی ما را هم ببینید :

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

پیشنهاد سردبیر