۱۴۰۱ شهریور ۱۶, چهارشنبه

طرز تهیه دسر زبرا خوشمزه و مجلسی در منزل

طرز تهیه دسر زبرا خوشمزه و ترکیه ای به روش مجلسی

آموزش طرز تهیه دسر زبرا خوشمزه در منزل به صورت مرحله به مرحله

دسر زبرا از آن دسته دسرهایی می باشد که درست کردنش قلق خاصی دارد و باید حتما قلقش دست تون بیاد تا بتوانید این دسر خوشمزه و مجلسی را به شکلی زیبا و مجلی درست کنید. در ادامه با طرز تهیه دسر زبرا با مجله اینترنتی النار کرمی همراه باشید.


مواد لازم دسر زبرا
شیر 3 لیوان
شکر نف لیوان
آرد 3 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت یا گندم 3 قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
آب سرد یک سوم لیوان
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری سر خالی
خامه صبحانه 2 قاشق غذاخوری

مراحل طرز تهیه دسر زبرا

مرحله اول

برای درست کردن این دسر خوشمزه ، پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی بخاری کتری آب می گذاریم تا کاملا حل شده و شفاف شود.

مرحله دوم

در یک ظرف دیگر شیر سرد را با نشاسته ذرت و آرد مخلوط می کنیم و با همزن دستی خوب هم می زنیم تا گلوله های آرد باز شود.

مرحله سوم

سپس شکر را اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا کمی غلیظ شود. توجه کنید غلظتش باید مثل غلظت فرنی باشد و نباید زیاد سفت شود.

مرحله چهارم

وقتی که موادمون به غلطت مطلوب رسید حرارت را خاموش می کنیم و وانیل و خامه را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا حل شود.

مرحله پنجم

در نهایت ژلاتین حل شده را هم اضافه می کنیم و موادمون را مخلوط می کنیم تا یکدست شود. حالا کرم آماده شده را دو قسمت می کنیم به یک قست پودر کاکائو اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

مرحله ششم

تا کرم داغ است باید سریع دسر را درست کنیم. قالب مون را خوب چرب می کنیم و اول یه ملاقه از کرم سفید وسط قالب می ریزیم و بعد وسط قالب دقیقا روی کرم سفید یه ملاقه کرم شکلاتی می ریزیم و دوباره کرم سفید وسط قالب روی کرم شکلاتی می ریزیم و این مراحل را تا تمام شدن موادمون ادامه می دهیم.

مرحله هفتم

بعد از اینکه موادمون تموم شد دسر زبرا درست شده را به مدت 8 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا کاملا سفت شده و خودش را بگیرید. سپس از یخچال بیرون می آوریم و بر روی سینی سرو برمی گردانیم و نوش جان می کنیم.

همچنین ببینید :

balatarin | pin | tw

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

پیشنهاد سردبیر