آموزش طرز تهیه دسر زبرا خوشمزه در منزل به صورت مرحله به مرحله
دسر زبرا از آن دسته دسرهایی می باشد که درست کردنش قلق خاصی دارد و باید حتما قلقش دست تون بیاد تا بتوانید این دسر خوشمزه و مجلسی را به شکلی زیبا و مجلی درست کنید. در ادامه با طرز تهیه دسر زبرا با مجله اینترنتی النار کرمی همراه باشید.
مواد لازم دسر زبرا | |
---|---|
شیر | 3 لیوان |
شکر | نف لیوان |
آرد | 3 قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت یا گندم | 3 قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
پودر ژلاتین | 2 قاشق غذاخوری |
آب سرد | یک سوم لیوان |
پودر کاکائو | 1 قاشق غذاخوری سر خالی |
خامه صبحانه | 2 قاشق غذاخوری |
مراحل طرز تهیه دسر زبرا
مرحله اول
برای درست کردن این دسر خوشمزه ، پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی بخاری کتری آب می گذاریم تا کاملا حل شده و شفاف شود.
مرحله دوم
در یک ظرف دیگر شیر سرد را با نشاسته ذرت و آرد مخلوط می کنیم و با همزن دستی خوب هم می زنیم تا گلوله های آرد باز شود.
مرحله سوم
سپس شکر را اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا کمی غلیظ شود. توجه کنید غلظتش باید مثل غلظت فرنی باشد و نباید زیاد سفت شود.
مرحله چهارم
وقتی که موادمون به غلطت مطلوب رسید حرارت را خاموش می کنیم و وانیل و خامه را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا حل شود.
مرحله پنجم
در نهایت ژلاتین حل شده را هم اضافه می کنیم و موادمون را مخلوط می کنیم تا یکدست شود. حالا کرم آماده شده را دو قسمت می کنیم به یک قست پودر کاکائو اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
مرحله ششم
تا کرم داغ است باید سریع دسر را درست کنیم. قالب مون را خوب چرب می کنیم و اول یه ملاقه از کرم سفید وسط قالب می ریزیم و بعد وسط قالب دقیقا روی کرم سفید یه ملاقه کرم شکلاتی می ریزیم و دوباره کرم سفید وسط قالب روی کرم شکلاتی می ریزیم و این مراحل را تا تمام شدن موادمون ادامه می دهیم.
مرحله هفتم
بعد از اینکه موادمون تموم شد دسر زبرا درست شده را به مدت 8 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا کاملا سفت شده و خودش را بگیرید. سپس از یخچال بیرون می آوریم و بر روی سینی سرو برمی گردانیم و نوش جان می کنیم.
همچنین ببینید :
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر