۱۴۰۱ شهریور ۱۶, چهارشنبه

طرز تهیه نان کوهی خوشمزه و مجلسی به روش مازندرانی

طرز تهیه نان کوهی مازندرانی خوشمزه و خوش عطر در خانه ، دستور پخت نان کوهی آملی به روش خانگی و مجلسی مرحله به مرحله برای صبحانه و عصرانه

 طرز تهیه نان کوهی خوشمزه و مجلسی به روش مازندرانی

نان کوهی از نان های بسیار خوشمزه و مجلسی شمال کشورمون می باشد و این نان بافتی حجیم و نرم دارد و شما می توانید همین امروز آموزش کامل طرز تهیه این نان خوشمزه و مجلسی را در مجله آشپزی الناز کرمی ببینید. در ادامه با آموزش طرز تهیه نان کوهی با ما همراه باشید..


مواد لازم نان کوهی مازندرانی
آب ولرمنصف لیوان
خمیر مایه1 قاشق چای خوری
شکر1 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ1 عدد
ماست به دمای محیط رسیدهنصف لیوان
روغن مایع یا کره ذوب شدهکمتر از نصف لیوان
آرددو و نیم تا سه پیمانه
نمکیک دوم قاشق چای خوری
مواد لازم برای مواد میانی
گردونصف لیوان
کنجد2 قاشق سوپ خوری
هلیک دوم قاشق چای خوری
رازیانهیک دوم قاشق چای خوری
شکریک چهارم پیمانه
مواد لازم رومال
زرده تخم مرغ1 عدد
شیر1 قاشق غذاخوری
کنجدبه میزان دلخواه

مراحل طرز تهیه نان کوهی مازندرانی

مرحله اول

برای درست کردن این نان خوشمزه ابتدا آرد و نمک را مخلوط می کنیم. سپس خمیر مایه، شکر، آب، ماست و روغن را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود.

مرحله دوم

سپس خمیر را ورز می دهیم تا کاملا یکدست شود و به دست نچسبد. بعد یک ظرف تمیز را کمی چرب می کنیم و خمیر را داخل ظرف می گذاریم و روی آن را می پوشانیم و در یک محیط نسبتاً گرم به مدت یک ساعت استراحت می دهیم تا حجمش دو برابر شود.

مرحله سوم

در این فاصله مواد میانی نان را آماده می کنیم. برای این کار همه مواد میانی گفته شده را داخل خرد کن بریزید و چند بار بزنید تا مواد کمی خرد و مخلوط شوند.

مرحله چهارم

پس از استراحت خمیر دوباره آن را ورز می دهیم و به چانه های 30 گرمی تقسیم می کنیم و روی چانه ها را می پوشانیم تا این بار خمیر 10 دقیقه استراحت دوم را بکند.

مرحله پنجم

پس از استراحت دوم، هر یک از چانه ها را کمی با دست باز می کنیم و از مواد میانی یک قاشق مرباخوری وسط خمیر می گذاریم و بعد خمیر را جمع می کنیم و داخل سینی فر با فاصله کنار هم می گذاریم. برای همه چانه ها این کار را تکرار می کنیم.

مرحله ششم

سپس روی چانه ها را با دستمال تمیز می پوشانیم و به مدت 30 دقیقه صبر می کنیم تا خمیر استراحت سوم را داشته باشد.

مرحله هفتم

در این فاصله مواد رومال نان را درست می کنیم. برای این کار در یک کاسه زرده تخم مرغ و شیر را باهم مخلوط می کنیم تا رومال نان آماده شود.

مرحله هشتم

بعد از استراحت سوم روی خمیرها را با مواد رومال آماده شده، رومال کرده و کنجد می پاشیم و برای پخت در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه می گذاریم تا طلایی شوند.

محله نهم

پس از پخت کامل نان ها، آن ها را از فر بیرون می آوریم و بر روی توری قرار می دهیم تا خنک شوند. امیدواریم از خوردن این نان های کوهی خوشمزه و محلی مازندران لذت ببرید.

pinterest - twitter

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

پیشنهاد سردبیر